Tésztaparti

2009.10.03. 23:38

Két nap alatt három tésztapartin vettem részt, megismerkedtem egy kisebb csapatnyi futóval, nagyrészük a váltóban, közülük pár a teljes távon indul holnap. Közös téma ugye adott volt, meglepően jó érzés a hasonló mentalitású emberek között mozogni. :)

Persze volt negatív rész is, miért jön el ilyen helyre, a futás előtti napon, egy influenzás, lázas, orrfújós embernő? Aki egyébként aranyos volt, meg nincs vele semmi bajom, csak nem értem. Mindegy.

Még jó hogy a nap jól kezdődött, Gábor haverommal egy rendes úszóedzést abszolváltunk, aztán vagy 30 percet álltunk a dögönyöző alatt, mint két kisgyerek.:) Sportmax +1 pont.

Lassan összeállítom a hazai uszodákat minősítő listámat. A Sportmax és a Hajós a nyerő eddig. Messze tisztábbak mint bármelyik ahol voltam eddig. (Nagyatádon is rendben van, de az messze van mindentől)

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr631425972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2009.10.05. 14:37:23

Nézd meg a Komjádit is. Kiváncsi vagyok hová teszed a sorban!

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.10.05. 18:15:42

@Ivan Grasso:

A nyáron úsztam ott vagy 10-15x. A gyermekkoromat idézi, visszatérés a 80-as évekbe. :)
Kíváncsi vagyok hogy télen milyen.

Nem volt rossz, úgy a BVSC-vel egy szinten van a fejemben.
Rossz élményem csak a Hullámból van. De az egy másik történet. :)
süti beállítások módosítása