Hogyan ittam ki a Balatont

2009.08.02. 17:27

Így:

Minden létező hibát elkövettem: 2 óra alvás. Hajnalig tartó sörözés előtte. ~3 liter vízet ittam közvetlen előtte és mozgás közben nem tudok vizelni ugye. Emiatt a végén már alig tudtam kijönni a vízből, annyira fájt még a hátam is. :)

Melegítés, neoprén, bekenés nélkül mentem bele, majd belefagytam, baromira fáztam végig. Sose gyorsúsztam élővízben ezelőtt. Nyilván kifogtam azt az időpontot, amikor a legjobban hullámzott. Kiittam a Balatont, 27x álltam meg öklendezve.:) Nem kentem be a hónaljamat, teljesen kidörzsölt a homokos víz, széttárt kezekkel közlekedek. :) Legrúgták a vesémet, legalább háromszor.

Majdnem nekimentem egy hajónak, csak annyit hallottam, hogy üvöltenek rám, "ÁJJÁL MEG" :), nehezen ment a tájékozódás.

Idegösszeroppanást kaptam amikor a 2. km-nél ránéztem az órámra és észrevettem hogy 1! óránál régebben megyek. Ettől annyira ideges lettem hogy úsztam egy 16 perces kilométert, meg egy 18-20 körülit. 1:36:00 volt a 4. bólyánál. Itt megtörtem fejben és már csak a túlélésért küzdöttem. Így lett 2:24:00.

Rettenetes élmény volt, de megérte. Nyilván levontam a megfelelő következtetéseket.

Szerző: kombinat

2 komment

Címkék: úszás

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr301283480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2009.08.03. 13:19:01

A blogodat olvasva az az érzésem, hogy Neked mindig balul üt ki minden... ebből csak egy következtetést tudok levonni: az IM-en király leszel, ott minden (jó) össze fog jönni!

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.08.03. 13:47:59

@myke6969: Az túlzás hogy minden balul üt ki. Mondjuk inkább azt, hogy csak az érdekesebb és különösen fájdalmas részeket emelem ki. :)
süti beállítások módosítása