eszembe jutott

2009.10.08. 22:18

Az előbb eszembe jutott, hogy kb. száz filmmel és tucatnyi sorozatrésszel le vagyok maradva. Ettől sokkot kaptam, főleg amikor rádöbbentem hogy egyik se érdekel. Jól le is töröltem mindet. :) Már délután éreztem nem stimmel valami, mert amikor elugrottam futni, azt vettem észre hogy a gát tetején állok és a szelet, meg a kis állatok picsogását hallgatom. Egészen jó nap volt a mai.

 

Baromság hogy az ember nem tud megváltozni, bárki képes erre, csak el kell kezdeni.

Ki lehet dobni a felesleget, de az ügyes szelekció a leglényegesebb pont. Meg kell vizsgálni mi az aminek értelme van, mi az ami szükséges, még ha jelen pillanatban úgy tűnik hogy holtsúly. Amit pedig feleslegesnek ítélsz, azt kíméletlenül meg kell szüntetni. Nem működő kapcsolatot, súlyfelesleget, értelmetlen bulizásokat/piálásokat, a semmihez sem értő és egymás zsebébe kapaszkodó embereket és cégeket, az értelmetlen, de persze kényelmes(here) létet. 

Majd találni kell hosszútávú célt, amit apró darabokra fel tudsz bontani a sikerélmény, motiváció miatt. Ezután szépen újra fel tudod építeni önmagad. De vigyázat!

Nincs gyors út.

Aztán egyszer eljön a pillanat, amikor rájössz hogy már rég nem is olyan vagy, hanem ilyen.

(Ezt most nem merem visszaolvasni, de azért itt hagyom mementónak:) Sajnálom, két napja folyamatosan ész nélküli hülyeséget beszélek.)

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr761437639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.10.09. 08:30:09

Amúgy a hugom és azt kérdezte tőlem tegnap, hogy te amúgy valamikor meg is állsz futás közben? :)

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.10.09. 10:24:13

Futás közben? Soha :)

Amúgy te miért nem vagy fent az iwiwen?

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.10.09. 12:59:19

Nemzetbiztonság okból.
:)

Komolyra fordítva a szót, nem értem minek legyek fent, aki akar megtalál...

Ez kb. olyan mint az általános, masszív idejű tv nézés: semmi értelme.
süti beállítások módosítása