Tegnap toltam egy könnyed úszás, bringa, futás kombót, töltött káposzta meghajtással (2 darab), kicsit eléheztem a háromnegyedénél, jó volt ezt is kipróbálni. Igaz hogy majdnem egy kamion alatt végeztem emiatt, de megérte. Felhívtam öcsémet: "Krisztián, érkezem, 2 banán rendel!!", ezzel és több liter húgymeleg izotóniás folyadékkal egész jól megoldottam az esetet. Vasárnap, vagy hétfőn megyek egy kicsit több mint féltávot, csak hogy megnézzem mi a helyzet.

Lehet begyakorolom a kolbászos, tkáposztás, szalonnás edzést, én leszek az első triatlonos, aki kolbászzsírral a szája szélén fut be. Az elején ledobom a subát, oszt uccu be a vízbe. Elvégre magyar vagyok, ebben van a kalória. Nagyapám is ezt ette, nem is volt baja.

100km tekerés után érdekes volt az első pár perc futás, szerencsére bekapcsolt a robot részem és gond nélkül felvettem a begyakorolt tempót.

A bicikli nem megy túl jól, nem is csodálkozok, sosem tekertem komolyabban. 27-28 km/h-t tudok kényelmesen tartani, ha elbambulok, akkor kicsit többet. Megettem már vagy 6 kiló rovart, még jó hogy ezt már megszoktam motorozás közben. Szemüveget ugye itt nem hordok, így duplán nehezített a helyzet, de a tükröt simán lerúgom az autóról ha éppen szükséges. (főleg ha ki tudom akasztani a lábam - nem tudom)

Sajnos a gyulai félmaraton kimaradt, sőt kicsit visszaveszek a futásból, érzem hogy megint a sérülés határán mozgok, ha most kiesik egy-két hónap, akkor esélyem sincs aug.15-re.

CCIE elmélet mindenhol erőltetve, lehet megpróbálok tekerés közben olvasni. Álláskeresés is folyamatos, de sajnos tökéletesen nulla az eredmény. Áll a piac.

Csinos testem ilyen amikor elengedett kezest játszok:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó, tudom. Fodrász és fejcsere.

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr861132542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.07.13. 20:04:53

Van egy ugyan ilyen könyöklőm, csak az egyik szivacs kettéhasadt rajta : megragasztottam, most ok.

Ha gondolod odadadom alkatrésznek. Elvigyem az IM-re neked?

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.07.14. 13:31:36

Megköszönném ha elhoznád.

Nekem is szétment volna a szivas, ha nem trükközök - fordítottam rajta 180 fokot. Kényelmesebb is lett, tartósabb is. :)
süti beállítások módosítása