A darázs

2009.06.19. 12:37

A 150 kilométeres tekerés 4. órájában megtörtént a baj, az éppen aktuális frissítés előtt egy perccel egy kis köcsög darázs megtalálta az egyetlen milliméternyi sebezhető részt a testemen. Koppant a homlokomon és beesett a résnyire elmozdult napszemüveg alá. Éppen 32.4km/h-val mentem, nagyon kapkodni nem lehetett, bal szem becsuk, majd elmozdítottam a szemüveget, hogy kirepülhessen. Repült is, de előtte búcsúzásképpen az alsó szempillám alá becsípett. Vérzett, marhára fájt, de nem törődtem az "apokalipszis sokk"-kal sem:) , mentem tovább, bár a koncentrációt bőven elvesztettem.

Már nincs két fejem, lassan kezd lelappadni az új.

Szerző: kombinat

2 komment

Címkék: bicikli ironman

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr881195262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.06.19. 13:21:17

Szerintem ennyni kell.
:)

Legalább emlékezetes lesz az edzés.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.06.19. 13:33:49

@WITCH: Ott akkor nem így éreztem, főleg hogy kezdett alkonyodni és megindult a rovarinvázió. De legalább a frissítés protein részével nem volt gond:)

süti beállítások módosítása