Nem jó érzés a túledzettség. Folyamatosan fáradt vagyok, még a futás se esik jól. Alig alszok, napi 2-3 órákat sikerül csak ebben a melegben. Lehet ez a fő baj.

Ez a hét még durva lesz, aztán szépen visszaveszek mindent kb a felére.

(Említettem hogy a Bp-Gyula biciklitúrán egy autó nekemlökött egy galambot? Lassított felvétel: országút, Kecskemét előtt talán, autó szembe, bőven 100 felett. Szerencsétlen madár próbál elrepülni, de lassú. Puffanás és elpattan felém. Lassul az idő. Közeledik. Átgondolom hogy mi legyen, motoros tapasztalatokból merítve megkapaszkodok erősen a könyöklőben és becsukom a szemem. Galamb csattan rajtam, majd minden visszazökken. Szerencsére nem okozott bajt azon kívül hogy összebaszta a lábam és a zoknimat. Sokkal rosszabb is lehetett volna. pl. csőrrel előre beleállt volna a fejembe. )

Hihetetlen hogy mindig van valami tekerés közben.

 

Szerző: kombinat

1 komment

Címkék: test

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr141255790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása