Szemfüles olvasóim észrevehették, hogy az utóbbi pár hétben lényegesen kevesebbet megyek. Nos, nem kell aggódni, csak a jól megérdemelt pihenőidőmet töltöm, mivel több mint egy éven keresztül szinte napi szinten sportoltam.

Csak ha már nagyon muszáj, akkor mozdulok meg. Ez egyre nehezebb, már folyamatosan kényszerképzeteim vannak. Szinte látom a tükörben a régi, kövér énemet, az jár a fejemben hogy legyengülök és elsorvadnak az izmaim.

De még a jövő hét ilyen lesz. Aztán lassan elkezdem újra és lényegesen több észt próbálok majd belevinni a 2010-es felkészülésbe, megpróbálok betartani valami rendesebb edzéstervet.

 

 

 

Szerző: kombinat

4 komment

Címkék: pihenő ironman

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr191575576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2009.12.06. 21:56:28

"Szemfüles olvasóim észrevehették, hogy az utóbbi pár hétben lényegesen kevesebbet megyek. Nos, nem kell aggódni, csak a jól megérdemelt pihenőidőmet töltöm, mivel több mint egy éven keresztül szinte napi szinten sportoltam."

Nagyon parás időszakod van hogy ennyire önigazolást keresel ;)

gabsy · http://marathon-proba.blog.hu 2009.12.07. 09:48:50

Klassz ez a visszaszámláló...el is loptam az ötletet.:)
süti beállítások módosítása