Helyzet

2011.01.03. 20:29

Ez a helyzet:

 

Rendes a fiam, csak 1 órával alszok kevesebbet naponta. Elég fasza ez a gyerekdolog, rájöttem, hogy nem csak a gyártási fázis, hanem a végeredmény is örömet okoz. :)

Elsőre gondot okozott elfogadni, hogy nincs savegame, nem tudom letenni akkor amikor akarom, de már feldolgoztam. Egy biztos, a gyerek rendesen beleekézik az életünkbe, megváltozott minden,de jobb irányba.

Idén, a téli felkészüléstől függően kettő, esetleg három "rendes" versenyre megyek el (résztvevőként), egy ebből a szokásos nagyatádi ironman, a többiről majd beszélek, ha aktuális lesz.

Próbálok sokat futni, hamarosan kiderül, hogy mennyivel sikerül a szokásos 50km felé tolni a heti adagot. Küzdök a csonthártyagyulladással, ez a 3. tél így, nem kellemes, de már ismerem a trükköket.

Május végén találkozunk, Vasapunál!

(Anita ugyanannyi kiló mint a terhesség előtt. Már elkezdett kocogni - szerencsére idén is lesz jó magyarázatom, miért maradok le (babakocsi). :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr312558291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironsun 2011.01.03. 22:27:06

Jól van, látom készíted a versenyre:) A ruha amúgy is kötelez! Májusban találkozunk, addig is minden jót! Üdv az Anyukának is!

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.01.04. 16:28:09

Jó fej DDD, előtte hány bar-on volt?

Ezek szerint az első lehetőségedet kihagytad, hogy a család maratoni trónján ülhessél. Innentől gyanítom még nehezebb lesz csúcsot futni.
Hajrá mind a kettőtöknek!!!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.01.04. 22:12:08

Aranyos forma!
Májusban találkozunk!

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.01.31. 14:55:21

Szép futós hónapod volt Neked is.
süti beállítások módosítása