Reggel elugrottam úszni, aztán ez lett belőle. Nagy volt a lendület. :)

Nagyjából hat és fél óra volt, 1900 úszás/90 bringa/21 futás. Közben többször átértékeltem az életem és 17x megbántam hogy elkezdtem.:)

Augusztusra a 13 órát tervezem be, minden perc győzelem amivel ez alá megyek és persze minden plusz perc ugyanennyi térdeplés kukoricán a verseny után.

A futásig semmi gondom, addig kajáltam, ettem, ittam, megálltam banánt venni, meghallgattam a homofób(nyilván látens) terepjárós fiatalember hülyeségét a szép nadrágomról. Elég súlyos eset volt, többször megelőzött mire képes volt a szerencsétlen beállni úgy az út szélére hogy meg is halljam mit mond. Nyilván tetszettem neki, de semmi baj Tibor, a comingout után boldog ember lehetsz majd. :)

A medencében a víz 23 fokos volt, majd belefagytam, 2km-t észre se veszek, ez a napi adag.

A bicikli szenvedés, mert városokon kell átmenni, lámpa, körforgalom és EZER, mit ezer TIZEZER köcsög autós. Véres aratást rendeznék közöttük, ha nem lennék pacifista. Iszonyatos volt a szembeszél vagy 20km-n keresztül, nem is ment 25km/h felé a mutató.

Futás, na innentől érdekes lett a dolog, a váltás jól ment, pár percnyi pingvinezés után már tudtam futni, viszont elfelejtettem magammal vinni a kaját, piát. Illetve úgy gondoltam elég lesz a kút útközben, mint máskor, amikor csak futok. :) Háháhá, 15km után fekete pöttyök, szép fehér táj, rámkerült a betoncsizma, sírtam a maradék távon.

Hogy az ego részét is erősítsem a blognak, íme az esemény után betáplált nagy mennyiségű nutella és vödörnyi káposztás tészta utáni állapotom. Ha kell háttérnek, van nagyobb felbontású is. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cciepursuit.blog.hu/api/trackback/id/tr531164275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2009.06.22. 11:40:50

Hol árulnak 2xu cuccokat?

Nekem a kompressziós zoknim ilyen, de szeretnék még venni! (azt rendeltem)

Másik: nem pontosan értem a szövegből, de Te valamilyen magasan kvalifikált Cisco szaki vagy? Csak mert én is IT ben dolgozom...

cakukatka · http://aktakukac.net 2009.06.22. 14:16:57

ezt nem mondod! izom tibor megállt az út szélén, csak azért hogy beszóljon neked? ez milyen világ már???
süti beállítások módosítása